top of page

24 juni 2020: Dywel Braaf Live Online Pianoconcert

Op 24 juni 2020, van 19.30 - 20.15 uur verzorgt Dywel Braaf, vanuit het Bijlmerparktheater in Amsterdam Zuidoost, live, een online klassiek pianoconcert. U kunt het concert geheel gratis bekijken via de website en Facebookpagina van het Bijlmerparktheater.


Dywel Braaf zal tijdens het concert de volgende werken ten gehore brengen: Johann Sebastiaan Bach/Feruccio Busoni - Ich ruf' zu dir, Herr Jesu Christ, Johann Sebastian Bach - Chromatische Fantasie und Fuge, César Franck - Prélude, Choral et Fugue en twee composities van eigen hand.

Dywel Braaf is een zoon van de Bijlmermeer waar hij tot vandaag de dag nog steeds woont. Hij leeft en ademt klassieke muziek. Zo heeft Dywel Braaf, onder meer, deelgenomen aan het Prinses Christina Concours, het Steinway Concours en het tv-programma het Nederlands Orkest, waar hij samen met Wibi Soerjadi optrad.


Met dit concert studeert Dywel Braaf af aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle waar hij klassieke piano studeert. Ook beoogt hij op deze wijze klassieke muziek te introduceren bij een jonger publiek en in het bijzonder bij de (jongere) bewoners van de Bijlmermeer. De wijk die Dywel Braaf in zijn hart heeft gesloten.


Dit concert wordt mede mogelijke gemaakt door medewerking van het Fonds voor Zuidoost, CRUDON Productions, het stadsdeel Amsterdam Zuidoost, het Hondsrugpark en de sponsoren via Go Fund Me.

Comments


bottom of page